33 de candidaţi au fost promovaţi pentru decernarea Premiului Naţional
Sursa foto:mecc.gov.md Vizualizari:

33 de candidaţi au fost promovaţi pentru decernarea Premiului Naţional

33 de candidaţi au fost promovaţi pentru decernarea Premiului Naţional în cadrul celei de-a doua şedinţă a Comisiei pentru decernarea Premiului Naţional.

Membrii Comisiei au examinat scrisorile de recomandare ale candidaţilor la concurs, depuse în termenul stabilit  şi au decis instituirea grupurilor de experţi pe domenii.
 
Astfel, în următoarea etapă a concursului au fost promovaţi 33 candidaţi. Aceştia trebuie să depună dosarele la secretariatul Comisiei pentru decernarea Premiului Naţional până la 26 iulie, cu respectarea prevederilor din Regulamentul cu privire la Premiul Naţional.
 
Premiul Naţional constă din diplomă, medalie şi recompensă bănească în valoare de 100 de mii de lei. Guvernul decernează anual până la zece premii naţionale, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Independenţei.

Cea de-a doua şedinţă a Comisiei pentru decernarea Premiului Naţional, prezidată de vice-preşedinta Comisiei, ministra Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, a avut loc, ieri 18 iulie, se precizează într-un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.
 
Similare
RECOMANDĂRI