Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

25 de producători autohtoni au participat la Festivalul Food and Wine

Cei mai cunoscuţi producători de vinuri şi bucate din Republica Moldova au participat la prima ediţie a Festivalului gastronomic Food and Wine. Scopul evenimentului este de a promova produsele made in Moldova, dar şi de a le oferi locuitorilor oraşului Chişinău prilejul de a se distra si a câştiga premii.

Unul dintre participanţii la festival a fost Thierry Ernest, francezul care a emigrat în urmă cu 8 ani în Republica Moldova şi produce caşcavaluri după reţete franţuzeşti.
 
Stadul francezului a fost asaltat de cumpărători chiar din momentul când acest abia îşi aranja produsele pe masă, ceea ce denotă interesul basarabenilor pentru produsele eco.
 
Pe lângă caşcavaluri, la festival au fost expuse mâncăruri tradiţionale japoneze dar şi din categoria fast food. Organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru oaspeţii evenimentului, inclusiv tombole şi mai multe concursuri cu premii.
 
Evenimentul a culminat cu un concert incendiar sustinut de Lupii lui Calancea. La prima ediţie a Festivalului Food and Wine au participat 25 de producători autohtoni.
Similare
RECOMANDĂRI