Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

14 femei celebre sunt reprezentate într-o serie de păpuşi Barbie, lansată de 8 martie

14 femei celebre sunt reprezentate într-o serie de păpuşi Barbie lansată pe piaţă de 8 martie. Colecţie se numeşte "Femei care inspiră" şi vine să aducă printre personajele fictive şi eroine adevărate.

Cele 14 modele de păpuşi Barbie întruchipează eroine moderne din întreaga lume. Printre modele se află Chloe Kim, cea mai tânără câştigătoare a medaliei de aur la snowboard, Patty Jenkins, regizoarea filmului Wonder Woman şi cea mai bine plătită regizoare din toate timpurile, Nicola Adams.

Chip de păpuşi au devenit şi femeile care au făcut istorie. Amelia Earhart este prima femeie aviator care a zburat deasupra Oceanului Altantic, Frida Kahlo este cunoscută pentru pictura suprarealistă, dar şi activismul ei pentru drepturile femeilor, iar Katherine Johnson este un matematician afro-american care a calculat şi a analizat pentru NASA căile de zbor ale multor nave spaţiale, inclusiv pentru zborul pe lună din 1969 al navei Apollo 11.

Toate păpuşile fac parte din colecţia Inspiring Women şi vor fi vândute în magazinele din întreaga lume. Păpuşile vor conţine informaţii despre femeile pe care le reprezintă. 
Similare
RECOMANDĂRI