Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

200 de persoane dornice să creeze şi să dezvolte afaceri IT pot participa la Startup Academy

Eveniment inedit la Tekwill. Din septembrie, timp de trei luni, toţi cei care vor să creeze şi să dezvolte o afacere IT pot participa la Startup Academy - un laborator de testare şi aplicare a ideilor cu potenţial. Participanţii vor fi ghidaţi de mentori cu renume. Programul este gratuit şi are scopul de a dezvolta proiecte acasă.

Startup Academy va fi găzduit de Tekwill, iar participanţii vor îmbina teoria cu practica. Vor trece pas cu pas toate etapele de dezvoltare, lansare, promovare şi comercializare a unui produs. 200 de persoane pot aplica la programul gratuit, care începe în septembrie.

Cursul va avea 10 capitole, iar participanţii vor învăţa în timpul săptămânii, după ore sau muncă, dar şi în weekend. Lecţiile vor conţine teme precum: introducere în antreprenoriat, cum să găseşti ideea ta de business, cum să construieşti echipa sau cum ar trebui să analizezi piaţa şi concurenţii.

Participanţii vor avea şansa să înveţe de la mentori valoroşi, de la cei care au reuşit să obţină milioane de dolari datorită startup-ului dezvoltat.

Programul Startup Academy se va încheia cu un eveniment, în cadrul căruia participanţii vor avea posibilitatea de a-şi prezenta prototipul investitorilor, dar şi potenţialilor utilizatori.

Iniţiativa este realizată cu susţinerea Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională şi a Guvernului Suediei.
Similare
RECOMANDĂRI