VIDEO. UPDATE. 50 de mii de oameni protestează în Bucureşti faţă de legile justiţiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. 50 de mii de oameni protestează în Bucureşti faţă de legile justiţiei

Zeci de mii de oameni din toată ţara au venit la Bucureşti pentru a participa la protestul faţă de modificările aduse legilor justiţiei. Au ajuns în Capitală şi protestatarii care au pornit pe jos din Cluj şi Tîrgu-Mureş.20.20 Pentru manifestaţiile din această seară sunt mobilizaţi sute de poliţişti şi jandarmi. În zona Arhitectură şi Teatrul Naţional, protestatarii au rupt cordonul de jandarmi, au înlăturat gardurile montate de aceştia şi au pătruns pe stradă. Au loc proteste la Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov.

20.00 Peste 30-35 de mii de oameni participă la protestul din Capitală din această seară. În urma unorcontroale, jandarmii au găsit arme albe asupra câtorva persoane: cuţite, sişuri, box-uri sau lanţuri, materiale care, dacă ar fi fost folosite, ar fi putut provoca rănirea gravă a participanţilor.
19:45 Peste 20 de mii de oameni sunt în Piaţa Universităţii, la proteste. Au pornit în marş spre Parlament. Sunt sute de poliţişti şi jandarmi care securizează zona.

Vin din ce în ce mai mulţi oameni la protestul de la Universitate. Sunt prezente şi importante forţe de ordine.

19.00 Mii de români din toată ţara au venit la Bucureşti pentru a participa la protestul faţă de modificările aduse legilor justiţiei. Au ajuns în capitală şi protestatarii care au pornit pe jos din Cluj şi Tîrgu-Mureş.

18:30 Pentru manifestaţiile din această seară sunt mobilizaţi sute de poliţişti şi jandarmi. În zona Arhitectură şi Teatrul Naţional, protestatarii au rupt cordonul de jandarmi, au înlăturat gardurile montate de aceştia şi au pătruns pe stradă.

Protestatarii vor porni în marş spre Parlament, pe traseul: Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii  - Parlament, cu opriri la sediile Avocatului Poporului, CCR şi CNA.

Protestatarii au reuşit să forţeze gardurile montate de Jandarmerie în zona Arhitectură şi în zona Teatrului Naţional şi să pătrundă pe B-dul Bălcescu. Oamenii din pasajul Universitate au fost lăsaţi de jandarmi să iasă la suprafaţă.

Circulaţia este restricţionată în Piaţa Universităţii şi pe arterele cuprinse între: Rosetti - Universitate Colţei - Universitate Calea Victoriei - Universitate Romană - Universitate.

Şi-au anunţat participarea 20 de mii de oameni.

Similare
RECOMANDĂRI