Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un vlogger care promovează România în imagini a devenit faimos pe internet. „Am libertatea de a face ce-mi doresc”

Cascade mirifice, biserici vechi sau păduri seculare din România, toate transpuse în imagini unicat. Cu aceste instantanee, un vlogger român a reuşit să atragă câteva milioane de vizualizări pe diferite platforme online. Cosmin Tomoiagă a dezvăluit, în exclusivitate pentru TVR Iaşi, secretele activităţii sale.

De la crestele munţilor, până la mănăstirile Bucovinei, toate frumuseţile României au trecut prin lentila camerei lui Cosmin Tomoiagă. S-a îndrăgostit de imagine de la 14 de ani şi de atunci surprinde continuu tot ce-i mai frumos în ţara noastră. Cosmin filmează şi editează propriile filme, pe care le distribuie online pe diverse platforme. A devenit celebru în mediul online cu o peliculă despre mocăniţa lui de la Borşa, care a fermecat milioane de privitori.

După ce a lucrat o vreme la TVR Timişoara, Cosmin s-a întors acasă, în Maramureşul natal. Om al muntelui, Cosmin a lăsat în urmă marele oraş şi a ales natura neîmblânzită de pe culmile Carpaţilor.

„Eu mă bucur în felul meu. Îmi iau rucsacul cu echipamente... am libertatea asta de a face ce-mi doresc, ce vreau. De multe ori îmi iau câinii cu mine şi mergem pe munte. Alteori merg singur.” 

Videograf sau vlogger, Cosmin râmâne un om pasionat, un autodidact care trăieşte bucuria de a descoperi zilnic lumea prin obiectivul camerei. Se consideră însă un visător şi un călător singuratic, fericit să împartă cu alţii ceea ce el preţuieşte nespus: munţii şi cerul patriei sale.

Similare