TVR este în topul celor mai bune televiziuni publice din lume
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TVR este în topul celor mai bune televiziuni publice din lume

Televiziunea Română a fost nominalizată pentru calitatea excepţională a ştirilor transmise pe reţeaua internaţională EBU. Marele premiu a fost câştigat de BBC, dar TVR este pentru al doilea an consecutiv în topul celor mai bune televiziuni publice din lume.

Eforturile depuse de reporterii TVR astă vară, când valul de caniculă topea România, nu au trecut neobservate.

Nominalizarea EBU la premiul pentru excelenţă Gunnar Hoidahl pune TVR, prin colegii de la biroul Eurovision, alături de televiziuni publice de prestigiu, ca BBC şi cea portugheză.

"Vreau să felicit TVR. Aşa cum ai spus, e al doilea an când sunteţi nominalizaţi pentru premiul EBU. Asta dovedeşte angajamentul dumneavoastră pentru schimbul de ştiri şi TVR este un membru foarte important în acest schimb de ştiri" – director general EBU, Noel Curran.

Redactorii biroului EVN încep fiecare subiect pe care îl distribuie pe cea mai mare reţea de televiziuni din lume de la imagini.

Este a doua oară când TVR este nominalizata la premiul EBU pentru excelenţă Gunnar Hoidal. Biroul EVN transmite anual o medie de 300 de subiecte din actualitatea internă, subiecte preluate de toate televiziunile publice din lume.

Similare