VIDEO. Show incendiar la Buzău duminică seara, când a fost aleasă melodia care va reprezenta România la Eurovision 2020, "Alcohol You"
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Show incendiar la Buzău duminică seara, când a fost aleasă melodia care va reprezenta România la Eurovision 2020, "Alcohol You"

Alcohol You" este melodia României pentru Eurovision 2020. Într-un show incendiar organizat de postul public la Buzău, piesa a fost aleasă din cinci melodii, compuse special pentru Roxen. Melodia vă reprezenta România pe 12 mai, în prima semifinală Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam.


"Alcohol You" este melodia care a obţinut punctaj maxim atât la votul juriului, cât şi la cel al publicului. Cele cinci piese pe care Roxen le-a interpretat în Finala Naţională Eurovision, desfăşurată la Buzău, au fost "Alcohol You", "Beautiful Disaster", "Cherry Red", "Colors" şi "Storm".

Evenimentul organizat la Sala Sporturilor din Buzău a fost transmis în direct de Televiziunea Română. Show-ul a avut mai multe recitaluri pe lângă cele 5 interpretări ale lui Roxen.

La Buzău au mai cântat şi trei concurenţi internaţionali, care vor merge la Eurovision 2020.

Ulrikke, reprezentanta Norvegiei, Sandro, din partea Ciprului şi Natalia Gordienko - reprezentanta Moldovei.

Cei doi prezentatori, Elena Gheorghe şi Connect-R, au susţinut şi ei câte un mic recital.

Ultimul recital a fost susţinut de Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012 cu hit-ul "Euphoria".

În finala de la Rotterdam a concursului Eurovision 2020 din 16 mai vor intra 26 de ţări: primele 10 din fiecare semifinală şi cele şase calificate direct. România va intra în concurs pe 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale.

Similare
RECOMANDĂRI