VIDEO. Rugăciune pentru România. 100 de psalţi ai BOR şi-au unit vocile şi au interpretat cântecul-rugăciune „Apărătoare Doamnă”
Vizualizari:

VIDEO. Rugăciune pentru România. 100 de psalţi ai BOR şi-au unit vocile şi au interpretat cântecul-rugăciune „Apărătoare Doamnă”

În timp ce epidemia de coronavirus a pus stăpânire pe România, iar credincioşii ortodocşi nu mai pot participa la slujbele din biserici şi nici nu mai pot intra în sfintele lăcaşuri, în Marele Post al Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, 100 de psalţi, sub coordonarea arhidiaconului Mihai Bucă, au pus la cale un proiect unic în istoria Bisericii Ortodoxe Române.

Cei 100 de psalţi şi-au unit vocile şi au interpretat, din izolarea impusă, cântecul-rugăciune „Apărătoare Doamnă”. S-au filmat, iar clipul cu rugăciunea lor a fost publicată în mediul online, pentru ca toţi credincioşii să se bucure de ea, transmite stiripesurse.ro..

Proiectul fără precedent are loc chiar în aceeaşi zi în care Patriarhia Română a permis scoaterea moaştelor Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului, din Catedrala Patriarhală, şi purtate în procesiune pe străzile Capitalei.

Tot azi, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a scos moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, care au fost în procesiune prin judeţele Neamţ, Botoşani şi Iaşi, pentru prima dată din 1947 încoace.

Similare
RECOMANDĂRI