VIDEO. Proiectul României la Eurovision a depăşit pragul de două milioane de vizualizări pe canalele oficiale de Youtube
Vizualizari:

VIDEO. Proiectul României la Eurovision a depăşit pragul de două milioane de vizualizări pe canalele oficiale de Youtube

Proiectul României la Eurovision a depăşit pragul de două milioane de vizualizări pe canalele oficiale Youtube - Eurovision Song Contest şi Roxen. Videoclipul piesei „Amnesia”, interpretată de Roxen şi regizat de Bogdan Păun, este unul dintre cele mai urmărite pe canalul concursului internaţional, cu aproape 1,4 milioane de vizualizări. Piesa are peste 850 de mii de vizualizări şi pe canalul de Youtube al tinerei artiste, depăşind cifra de 2,2 milioane de afişări şi adună, pe cele două conturi, peste 60 de mii de aprecieri:


Piesa României la Eurovision a atras un val de comentarii pozitive, numeroşi fani din România şi din străinătate manifestându-şi susţinerea pentru Roxen şi proiectul „Amnesia”.

„Sunt fericită de fiecare dată când văd că piesele mele sunt primite bine de public şi apreciate de un număr atât de mare de oameni. Mai ales acum, când vine vorba despre piesa pe care o voi cânta pe scena Eurovision”, mărturiseşte Roxen. „Aşa cum am mai spus, Amnesia este o piesă specială, cu un mesaj în care se pot regăsi foarte mulţi, aşa că nu pot decât să mă bucur de rezultatele pe care le are în acest moment. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru toate mesajele frumoase pe care mi le trimit constant. Înseamnă enorm pentru mine, mă motivează să muncesc mai mult şi să dau tot ce am mai bun”, a mai declarat reprezentanta României la Eurovision.

Roxen a început repetiţiile pentru show-ul României pe scena din Rotterdam şi a înregistrat piesa „Amnesia” live-on-tape. Acest tip de înregistrare este o premieră în istoria concursului şi a fost solicitată tuturor artiştilor participanţi, pentru realizarea show-ului în eventualitatea în care unii dintre ei nu vor putea călători în Ţările de Jos, din cauza unor eventuale restricţii impuse de pandemie.

 
Similare
RECOMANDĂRI