Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Preşedintele Klaus Iohannis, la Adunarea Parlamentară a NATO de la Bucureşti: Este din nou momentul întăririi Parteneriatelor

Preşedintele Klaus Iohannis participă, la Palatul Parlamentului, la cea de-a 63-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO. Şeful statului a rostit o alocuţiune, anunţă Ştirile TVR.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că România va continua să fie un aliat responsabil al NATO. "România va continua să fie un aliat responsabil şi un partener de dialog de încredere, aşa cum a demonstrat şi până acum", a spus şeful statului în discursul susţinut la Adunarea Parlamentară a NATO, care se desfăşoară la Bucureşti.

Şeful statului a afirmat că perspectiva României este aceea că e momentul întăririi Parteneriatelor şi a subliniat din nou caracterul defensiv al Alianţei Nord Atlantice.  "Scopul nostru este pacea, nu războiul. NATO nu caută confruntarea şi nu este o ameninţare pentru Rusia", a precizat Iohannis.

La deschiderea sesiunii plenare a celei de-a 63-a reuniuni a Adunării Parlamentare a NATO, de la Palatul Parlamentului, participă şi secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Similare