Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Patru români au parcurs o distanţă de 5000 de kilometri vâslind fără oprire

Să ajungi în spaţiu ori sa urci Everestul pare o misiune mai simplă decât să vâsleşti peste Atlantic, dacă ne raportăm la numărul celor care au reuşit să facă acest lucru! Patru români au atins această performanţă după aproape 40 de zile de vâslit pe ocean. După ce s-au odihnit, au povestit pe îndelete aventura.

Nimic nu e imposibil. Asta e cea mai importantă lecţie pe care cei patru români, care au traversat vâslind Oceanul Atlantic, au învăţat-o în cele aproape 40 de zile petrecute pe apă.
 
Şi au reuşit. Au fost primii români care au traversat vâslind Atlanticul.
 
În cele 38 de zile cei patru TEMERARIO au vâslit FARA OPRIRE, FACAND CU schimbul, din două în două ore pentru a parcurge traseul de cinci mii de kilometri. Au mâncat hrană uscată, au dormit iepureşte şI pe barcă au stat mereu legaţi, aşa cum le-au promis soţiilor.
 
Au fost primii români plecaţi în această aventură incredibilă şi au stabilit şi un nou record al cursei. Au ajuns la destinaţie după 38 de zile, 14 ore şi 32 de minute petrecute pe ocean. Sacrificiul lor a fost pentru o cauză nobilă. Toate fondurile strânse au fost donate către Hospice Casa Speranţei pentru construirea, la 30 de km de Bucureşti, a unui centru de îngrijire destinat copiilor cu boli grave.
 
Momentan, pentru anul 2018, cei patru băieţi nu au în plan nicio cursă de anduranţă.
Similare
RECOMANDĂRI