Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Familia Regală le-a mulţumit jurnaliştilor TVR pentru transmisiunile de la funeraliile Regelui

Devotament, profesionalism şi suflet. Aşa a caracterizat Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, munca întregii echipe a Televiziunii Române în cele 12 zile de transmisii live din timpul funeraliilor Regelui Mihai. Zeci de jurnalişti, producători, operatori şi regizori au asigurat imagini în timp real. Familia Regală a vrut să le mulţumească jurnaliştilor TVR la Palatul Elisabeta.

Familia Regală a făcut cunoştinţă cu o parte dintre jurnaliştii care au lucrat în cele aproape două săptămâni în România şi în Elveţia pentru a asigura transmisiunile istorice din timpul funeraliilor regale.

Camelia Csiki ne-a ţinut la curent cu ce s-a întâmplat în Elveţia timp de 9 zile. A revenit în România şi a transmis de la Castelul Peleş ultimul drum al Majestăţii Sale Regele Mihai I.

Jurnaliştii de la Ora Regelui l-au redat oamenilor pe Majestatea Sa, prin intermediul ultimelor interviuri în exclusivitate cu Regele Mihai.

Imaginile perfecte pe care le-aţi văzut la televizor au fost transmise de cei mai talentaţi operatori. Cameramanii au stat ore întregi, nemişcaţi, unii dintre ei în poziţii absolut imposibile.

Pentru Televiziunea Română a fost un efort colectiv excepţional în care oamenii au adus, pe lângă jurnale sau emisiuni de calitate, şi suflet. Iar telespectatorii au simţit asta şi ne-au trimis sute de mesaje.

Coincidenţă fericită. Ziua de 18 Ianuarie are o semnificaţie aparte pentru Familia Regală: acum 28 de ani, Majestatea Sa Margareta s-a întors pentru prima dată în România, cu ajutoare. Iar în urmă cu trei ani a sărbătorit un sfert de secol de la revenire chiar la TVR.

Similare
RECOMANDĂRI