Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Duminică, Eurovision uneşte România! Prima semifinală, în direct, de la Focşani, la TVR

Mâine dăm startul unirii prin muzică, în direct, de la Focşani. Pregătirile pentru prima semifinală a Selecţiei Naţionale Eurovison sunt pe ultima sută de metri. Organizatorii promit un spectacol la superlativ.

Anul acesta, Eurovision Uneşte România. Este sloganul sub care se desfăşoară Selecţia Naţională.

Sâmbătă după-amiază au avut loc probele de sunet, iar la ora 18.00 va începe o repetiţie generală.

Prima semifinală va fi transmisă în direct duminică, de la ora 21.00, pe TVR MOLDOVA, TVR 1, TVR Internaţional şi TVR Plus.

Va fi un spectacol de lumini, creat cu 100 de capete mobile inteligente şi 100 de proiectoare convenţionale, vor fi 70 de metri pătraţi de ecrane LED, iar 9 camere vor surprinde fiecare moment.

12 piese vor fi prezentate în semifinala de la Focşani, din care doar trei vor ajunge în finala de la Bucureşti de pe 25 februarie.

Vor fi şi recitaluri extraordinare, susţinute de Luminiţa Anghel şi trupa Pasărea Rock.

Spectacolul va fi prezentat de Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu, iar Anca Medeleanu de la TVR Iaşi va fi alături de concurenţi în Camera verde.

În această seară, de la ora 22.00, pe TVR 1, telespectatorii pot intra în Culisele Eurovision 2018, pot afla detalii despre ultimele pregătiri şi pot vedea imagini din repetiţii.

Următoarele semifinale vor avea loc la Timişoara, Craiova, Turda şi Sighişoara, în timp ce marea finală va avea loc în Capitală, la Sala Palatului.

Similare
RECOMANDĂRI