Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Starea Regelui Mihai s-a ameliorat. ASR Margareta şi Principele Radu au discutat cu medicii despre tratament

A trecut o săptămână de când Casa Regală a anunţat că starea fostului suveran al României s-a agravat. Ultimele zile, au adus o ameliorare a stării de sănătate, aşa că acum Majestatea Sa, Regele Mihai, se simte mai bine. Trimisul special în Elveţia, Camelia Csiki, ţine legătura cu apropiaţii familiei.

Informaţiile au fost furnizate, aseară, când Principesa Moştenitoare a ieşit din reşedinţa privată a Regelui, din Aubonne. A refuzat să ne acorde un interviu şi a spus că nu doreşte nici ca Regele Mihai să fie filmat, aşa în suferinţă, pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a fost în cei 96 de ani, în putere, demn.

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elveţieni, trei infirmiere şi un terapeut vin la domiciliu, zilnic, pentru diverse proceduri medicale. După câteva nopţi grele, în care a fost mai agitat, a primit un tratament care-l ajută să doarmă, ceea ce l-a întremat.

Regele Mihai a fost stabilizat în urmă cu patru zile, este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane. Alteţa Sa Regală Margareta a povestit că a întrebat ce s-a întâmplat, de ce este atât de multă lume în jurul Majestăţii Sale.

Întrebată de ce nu a fost primit nepotul Regelui, Principesa Margareta a spus că aceasta este dorinţa Majestăţii Sale. După ce Nicolae şi-a pierdut titlul de principe, a mai existat o întâlnire între acesta şi Regele Mihai, întâlnire care nu i-a făcut bine Majestăţii Sale şi după care a cerut să nu se mai întâlnească cu nepotul său.

Aşadar, membrii Casei Regale au considerat că, în situaţia gravă, în care era Regele Mihai, această întâlnire i-ar fi putut face mai mult rău.

Emoţiile nu au trecut definitiv. Familia Regală va comunica data la care se va întoarce în ţară şi dacă vor interveni probleme serioase privind starea de sănătate a Regelui Mihai.

Similare