Sursa foto:Vocativ Plus Vizualizari:

Simona Halep a confirmat că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Canada

Simona Halep, numărul doi mondial, a confirmat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

''După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipă să fie patru jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc.

Îmi pare rău că nu pot să joc pentru România deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!'', a scris Halep în postarea sa.

Florin Segărceanu o convocase deja de luni pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial face deplasarea la Cluj-Napoca, marţi, alături de celelalte jucătoare din lot. Ana Bogdan a confirmat convocarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook în care a scris simplu: "Fed Cup".

Ana Bogdan a trebuit să-şi anuleze vacanţa la schi din Austria ca să îi ia locul lui Halep după ce Buzărnescu şi Niculescu au refuzat convocările pentru meciul contra Canadei, echipă ajunsă la Cluj cu o românca în lot, Bianca Andreescu.

Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), pe Irina-Camelia Begu (37 WTA) şi pe Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Duelul din Fed Cup dintre România şi Canada va avea loc pe 10 şi 11 februarie, la Cluj.

Similare
RECOMANDĂRI