Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc şi-au depus demisiile din cabinetul Tudose în CEx al PSD
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc şi-au depus demisiile din cabinetul Tudose în CEx al PSD

Aproape de miezul nopţii, după ore întregi de discuţii, liderul PSD, Liviu Dragnea, a relatat într-o conferinţă de presă comună cu premierul Mihai Tudose că 3 membri ai cabinetului şi-au depus demisiile, contrar insistenţelor colegilor de partid.

El a admis că s-a discutat şi despre eventualitatea ca Mihai Tudose să îşi dea demisia.

"Eu i-am spus că nu poate lua în calcul această variantă", a declarat liderul PSD. Liviu Dragnea a vorbit despre problemele de comunicare care s-au ivit în ultima vreme. Vineri la prânz va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv. 
 

Sevil Shhaideh le-a mulţumit colegilor pentru susţinerea lor. Ea a subliniat că şi-a păstrat decizia luată încă de miercuri şi şi-a depus demisia.

La rândul ei, Rovana Plumb a arătat că a luat o decizie, nu la cald, că a cumpănit, şi pentru că este un om bun de partid şi pentru că acest partid a câştigat încrederea a milioane de oameni, programul de guvernare trebuie pus în aplicare.

"Nu am renunţat la demisie - demisia e un act unilateral, şi nu mă joc", a declarat Rovana Plumb.

Ea a subliniat că întotdeauna când au fost probleme a făcut declaraţii doar în forurile statutare.

"În politică nu există supărări - în politică trebuie să îţi vezi de drumul tău. Întotdeauna voi rămâne membră a PSD", a răspuns Plumb, întrebată dacă este supărată pe premierul Mihai Tudose.

Vineri, la ora 12.00, va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv.

Similare