Şcoala jurnalistului român îşi desfăşoară a doua ediţie la Cernăuţi
Sursa foto:BucPress Vizualizari:

Şcoala jurnalistului român îşi desfăşoară a doua ediţie la Cernăuţi

Cea de a doua ediţie a Şcolii jurnalistului român, incluzând ateliere de media, va avea loc în perioada 4-14 mai la Cernăuţi. Prima ediţie a avut loc în 2017 la iniţiativa Centrului Media BucPress - asociaţia jurnaliştilor români din Ucraina.

Dacă în 2017 jurnaliştii români care s-au înscris la training (reprezentanţi ai presei scrise, online, radio şi tv din Cernăuţi, studenţi) au avut posibilitatea să discute cu câţiva jurnalişti profesionişti din România despre cele mai bune tehnici media pentru o presă de calitate, ediţia din 2020 a Şcolii jurnalistului român este cu mult mai diversă datorită sprijinului oferit de Institutul Cultural Român în cadrul proiectului "Ateliere de perfecţionare pentru jurnalişti la Cernăuţi", informează BucPress.

Ateliere de media sprijinite de ICR prin Compartimentul Comunităţi Istorice vor include două componente separate: cursuri de dicţie, susţinute de Carmen Ivanov, Mihai Crăciun şi Alexandru Burlacu, şi prelegeri pe tema managementului editorial şi tehnicilor de combatere a ştirilor false susţinute de jurnalistul TVR Marian Voicu.

Atelierele de presă se vor desfăşura în regim online, prin Zoom, numărul de locuri disponibile fiind 20. Doritorii (studenţi, jurnalişti, profesori, blogeri) se pot înscrie la cursuri la următoarele date de contact: [email protected], [email protected], [email protected], +380680865524.
Similare
RECOMANDĂRI