Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Români remarcabili, premiaţi la Gala "O ţară. O sută de ani. Mii de valori"

Personalităţi din toate domeniile s-au strâns la gala aniversară "O ţară. O sută de ani. Mii de valori", pentru a premia românii care au contribuit la creşterea identităţii poporului român. Este un eveniment care şi-a propus să ofere repere pentru generaţiile viitoare şi pentru care Televiziunea Română a fost partener media.

Gala "O ţară. O sută de ani. Mii de valori",  organizată de Asociaţia de Studii pentru Resurse Umane şi europarlamentarul Ramona Mănescu, a adus în atenţia publică nume care au marcat domenii importante.

Printre cei premiaţi s-au numărat şi două eleve ale Liceului Ovidius din Constanţa, care au primit marele premiu într-un concurs despre spaţiu, oferit anul acesta de NASA.

Printre ceilalţi premiaţi s-au numărat Ana Maria Brânză, pentru rezultate deosebite în sport, rectorul Universităţii Babes-Bolyai şi preşedintele Academiei Române, pentru implicarea culturală.

Premiul pentru jurnlism a fost obţinut de Răzvan Petrişor, realizator al singurei emisiuni de turism balnear din România, la TVR.

Similare
RECOMANDĂRI