Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Repetiţii intense pentru cea de-a doua semifinală Eurovision! Spectacolul de la Arad va fi transmis LIVE duminică, de la ora 21.00

Duminică seară vom afla care sunt ceilalţi 6 finalişti ai Selecţiei naţionale Eurovision. Repetiţiile pentru semifinala de la Arad, din Sala Sporturilor "Victoria", sunt în toi. Spectacolul de la Arad va fi transmis LIVE duminică, de la ora 21.00, pe TVR 1, TVR MOLDOVA, TVRi, TVR HD şi online pe TVR+.

Nimic de sala "Victoria" nu mai aduce cu o arenă sportivă.

De la începutul săptămânii, echipa tehnică lucrează la  amenajarea scenei şi a decorurilor.

Televiziunea Română promite un show de zile mari, pe o scenă cu dotări tehnice de excepţie, cu peste 200 de metri pătraţi de ecrane led şi o sonorizare de înaltă calitate pentru toţi cei aproximativ 1.500 de spectatori care vor fi prezenţi în sală.

12 piese vor fi în semifinala de la Arad, care, conform conceptului gândit de organizatori, vor intra în concurs alternând genurile muzicale.

În plus, concurenţii se vor afla permanent în lumina reflectoarelor, pentru că ediţia din acest an a Selecţiei naţionale Eurovision vine cu o noutate: "camera verde" se va afla pe scenă. Am văzut asta în semifinala de la Iaşi, la fel se va întâmpla şi la Arad.

Similare
RECOMANDĂRI