Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Regina Maria, promovată în Marea Britanie. Jurnalista britanică Tessa Dunlop a vorbit în română despre suverana României Mari

Tessa Dunlop, scriitoare şi jurnalistă din Marea Britanie, şi-a propus să le facă britanicilor cunoştinţă cu Regina Maria. Clipurile în care Tessa le reproşează englezilor că nu ştiu mare lucru despre eforturilor românilor din Primul Război Mondial au devenit virale. O cunoaşteţi acum pe Tessa Dunlop, într-un interviu în exclusivitate.

Săptămâna aceasta, la dezvelirea statuii Reginei Maria din oraşul britanic Ashford, jurnalista Tessa Dunlop a fost o prezenţă discretă. Românii care trăiesc în Marea Britanie o îndrăgesc.

Vorbitoare de limba română, jurnalista britanică i-a cucerit şi pe cei de acasă datorită insistenţei cu care vorbeşte despre Regina Maria, ori de câte ori are ocazia.

Tessa a studiat Istorie Modernă la Oxford. Pentru doctoratul ei a studiat şi jurnalele Reginei Maria de la Arhivele Naţionale ale României. Lucrarea are două capitole dedicate Reginei Maria.

Similare
RECOMANDĂRI