Premierul Mihai Tudose despre modificarea legilor justiţiei: Voi ţine cont de avizul CSM şi de poziţia celor din piaţă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Premierul Mihai Tudose despre modificarea legilor justiţiei: Voi ţine cont de avizul CSM şi de poziţia celor din piaţă

Proiectul de modificare a legilor justiţiei nu a fost depus oficial la guvern, a afirmat marţi premierul de la Bucureşti, Mihai Tudose, precizând că la adoptarea acestui act normativ va ţine cont atât de avizul CSM, cât şi de poziţia protestatarilor din Piaţa Victoriei.

"Domnul Toader a sintetizat într-un proiect, într-o schiţă de proiect ceea ce a înţeles domnia sa din discuţiile cu ceilalţi sau a preluat mot-a-mot anumite sugestii ale unor actori din domeniul justiţiei. A ieşit cu ele pe piaţă, a provocat dezbatere. Va trimite acel proiect la CSM, să vedem cu ce vine. Încă la guvern oficial nu a venit. Când va veni, eu vă asigur că voi ţine cont atât de avizul CSM, cât şi de poziţia tuturor celor din piaţă şi când vorbesc din piaţă, vorbesc chiar şi din piaţa din faţa clădirii guvernului, dar şi din această 'piaţă' a lumii justiţiei", a declarat Tudose, la România TV, notează agerpres.ro.

Referitor la criticile aduse propunerilor prezentate de ministrul Tudorel Toader cu privire la modificarea legilor justiţiei, şefului Guvernului de la Bucureşti a spus: "Critica este factor de progres, dacă este făcută cu argumente".

Similare