Ministerul Turismului al României a pregătit momente unice la standul de la Târgul de Turism
Sursa foto:Revista Turism Millenium Vizualizari:

Ministerul Turismului al României a pregătit momente unice la standul de la Târgul de Turism

Cea de-a 39-a ediţie a Târgului de Turism al României îşi deschide porţile în perioada 22-25 februarie, la Romexpo. Cei care vor trece pragul Târgului de Turism vor fi captaţi de momentele unice pregătite la standul Ministerului Turismului.

Pavilionul este încadrat de o reproducere a porţii cetăţii din Alba Iulia. În cadrul evenimentului, spectatorii vor avea parte de un moment special. La standul Ministerului Turismului va avea loc o punere în scenă a primului schimb de gardă de la Poarta Cetăţii Alba Carolina, din 1 decembrie 1918. Mai mult, pentru prima dată, la standul Ministerului Turismului, vor fi prezenţi reprezentanţii Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazu” din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, care vor susţine un moment special de mânuire a armelor.

Startul târgului va fi marcat de un moment emoţionant. Nicolae Furdui Iancu va intona imnul naţional la standul Ministerului Turismului. Tot acolo, în cele 4 zile ale târgului, vizitatorii vor fi întâmpinaţi şi de membri ai Ansamblrilor „Transilvania” şi ,,Junii Sibiului”, precum şi de meşteri populari. Artistul ceramist Daniel Leş va susţine mai multe demonstraţii de olărit tradiţional.

Târgul de Turism al României este cel mai important eveniment la nivel naţional dedicat industriei turismului şi se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 27.000 de metri pătraţi.
Similare