FOTO/VIDEO. Londra, cea mai mare expoziţie de turism din lume: România a ieşit în evidenţă în comparaţie cu standurile altor ţări
Sursa foto:Ministerul Turismului Vizualizari:

FOTO/VIDEO. Londra, cea mai mare expoziţie de turism din lume: România a ieşit în evidenţă în comparaţie cu standurile altor ţări

Ministerul Turismului din România a participat la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, la Londra. Standul României a fost pus la dispoziţie gratuit de către Ministerul Turismului tuturor operatorilor de turism din România interesaţi de promovare în cadrul expoziţiei londoneze. Astfel, 41 de coexpozanţi publici şi privaţi au prezentat oferta turistică a României sub acelaşi acoperiş cu liderii industriei care împărtăşesc noile tendinţe şi inovaţii din sectorul de turism.

Ministerul Turismului a mulţumit tuturor operatorilor care au prezentat oferta turistică a României, menţionând că prezenţa lor în număr mare a făcut ca România să iasă în evidenţă în comparaţie cu standurile altor ţări cu tradiţie în turism, precum Germania, Olanda sau Austria. România a pus accent pe tehnologie şi a punctat la capitolul prezenţă în online.

Cei patru specialişti ai ministerului Turismului prezenţi la târgul de turism din Londra oferă informaţii tuturor celor interesaţi de destinaţia turistică România. Vizitatorii standului României au luat contact cu frumuseţile ţării direct din capitala Marii Britanii, prin intermediul tehnologiei virtual reality cu ajutorul căreia au putut vizita obiectivele dintr-una din cele mai frumoase destinaţii româneşti, Suceava.În total au fost 41 de expozanţi, care au venit gratuit în pavilionul ministerului.

Datorită interesului unui număr mare de agenţii, hoteluri şi autorităţi publice de a fi prezente la standul României de la WTM Londra, ministerul a ales un stand de mari dimensiuni, realizat la standarde înalte de organizatorul târgului, la un cost redus cu 25% faţă de cel de anul trecut.

World Travel Market este un eveniment dedicat profesioniştilor din turism din întreaga lume, desfăşurat în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra. 
Similare
RECOMANDĂRI