Liviu Dragnea: Luni va fi depusă moţiunea de cenzură
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Liviu Dragnea: Luni va fi depusă moţiunea de cenzură

Preşedintele Partidului Social Democrat din România, Liviu Dragnea, a făcut declaraţii la sediul formaţiunii, după ce PSD a hotărât excluderea lui Sorin Grindeanu din partid şi depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

„PSD a luat decizia ca luni să se depună o moţiune de cenzură, iar miercuri să fie dezbătută şi votată. (...) PSD este sub asediu. Nu-mi dau seama exact cine stă în spatele acestei acţiuni, oricum este o coordonare profesionistă. Ce se întâmplă acum la guvern este ilegitim şi în afara rezultatului alegerilor. (...) Practic, este ocupat guvernul. Sorin Grindeanu este o unealtă, a cui este greu să ne dăm seama. (...) La Palatul Victoria este un guvern fantomă". Acestea au fost cele mai importante afirmaţii ale lui Liviu Dragnea, după şedinţa CEx.

PSD a hotărât excluderea lui Sorin Grindeanu din partid şi urmează să depună o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu, potrivit unor surse politice. Decizia CExN vine în condiţiile în care premierul Sorin Grindeanu a refuzat să demisioneze. Toţi miniştrii şi-au depus demisiile la Guvern. Iar social-democraţii au decis să îi retragă sprijinul politic Guvernului Grindeanu.

Între timp, surse politice spun că Victor Ponta ar putea fi numit în funcţia de secretar general al Guvernului de la Bucureşti.

Similare