Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Klaus Iohannis şi-a lansat candidatura pentru Palatul Cotroceni. Partidul Naţional Liberal în frunte cu Ludovic Orban îl va susţine

Klaus Iohannis intră oficial într-o nouă cursa electorală. Vizează încă 5 ani la Palatul Cotroceni. Lansarea a avut loc în mijlocul liberalilor, reuniţi în Consiliul Naţional.

"Vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veţi da la alegerile prezidenţiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru ţara noastră. Vreau să fiu foarte bine înţeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun guvern care nu îşi asumă ferm aceste deziderate! Vă asigur că voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, o majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priotiăţi legate de normalizarea României, o majoritate care să fie pro-europeană şi să-l susţină în lupta împotriva corupţiei", a declarat preşedintele Klaus Iohannis la Consiliul Naţional al PNL.

Ludovic Orban, preşedintele PNL: "Partidul Naţional Liberal este partenerul preşedintelui României, Klaus Iohannis, care este liderul politic din România cu cea mai mare cotă de încredere, cu cea mai mare susţinere publică, omul cu cea mai bună imagine externă, candidatul nostru la funcţia de preşedinte al României".

Similare
RECOMANDĂRI