Klaus Iohannis: Referendumul a trecut cu brio. Dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă şi independentă
Sursa foto:privesc.eu Vizualizari:

Klaus Iohannis: Referendumul a trecut cu brio. Dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă şi independentă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că participarea la alegerile pentru Parlamentul European şi la referendum a fost senzaţională, el adăugând că românii au dat un vot clar şi ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician în România.

"Participarea este senzaţională. Avem în jur de 50% prezenţă la europarlamentare şi în jur de 40% la referendum. Dragi români, vă mulţumesc că aţi dat un vot clar, ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare pentru români şi pentru România. Vă mulţumesc pentru această partticipare la referendumul pe care l-am convocat", a spus Iohannis, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni. 

"Asta arată cum văd românii această guvernare pesedistă eşuată. Este clar că acest accident al democraţiei româneşti care este guvernarea PSD trebuie să dispară. În urma acestui rezulta guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate să fie interpretat în niciun alt fel. ŞI dacă îmi daţi voie să închei pe o notă optimistă. Vă mulţumesc că aţi votat. Aţi votat penturu România europeană, prosperă, cinstită şi sigură",a declarat Klaus Iohannis.

Ce ţine de referendumul naţional, Iohannis a subliniat că votul românilor de duminică nu poate fi ignorat de niciun politician.

"Aţi dat un vot clar, ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Aşadar, dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare pentru români şi pentru România", a completat Iohannis.

Similare
RECOMANDĂRI