Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nelu Tătaru: Să ia urgent măsurile ncesare pentru combaterea noului coronavrius
Vizualizari:

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nelu Tătaru: Să ia urgent măsurile ncesare pentru combaterea noului coronavrius

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi, într-o declaraţie de presă de la Palatul Cotroceni că a semnat decretul de numire al noului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătăru. Acesta va depune în cursul zilei de joi jurmântul.

„Am luat act de demisia domnului Costache şi am semnat decretul de numire al noului minstru”

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Nelu Tătaru să ia urgent măsurile necesar pentru a rezolva problemele din sistem.

„Domnul Tătaru cunoaşte bine sistemul şi trebuie să ia urgent măsurile ncesare pentru combaterea noului coronavrius. Domnul Tătaru va depune jurmântul în cursul acestei zile”, a mai precizat Klaus Iohannis. 

Victor Costache, ministrul Sănătăţii, şi-a dat demisia joi dimineaţă, după ce aseară a anunţat la mai multe posturi de televiziune planul testării tuturor bucureştenilor pentru coronavirus. Premierul Ludovic Orban a anunţat joi dimineaţă că îl propune pentru funcţie pe secretarul de stat Nelu Tătaru, care se afla la Suceava şi a fost chemat la Bucureşti de urgenţă. 

Similare
RECOMANDĂRI