În ziua în care împlineşte 60 de ani, Nadia Comăneci a fost decorată de Klaus Iohannis
Vizualizari:

În ziua în care împlineşte 60 de ani, Nadia Comăneci a fost decorată de Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de decorare a Nadiei Comăneci cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer. Cea mai mare gimnastă a României împlineşte vineri 60 de ani.

„În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru excepţionala carieră sportivă, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de reprezentantă a României, precum şi pentru implicarea în popularizarea sportului în rândul tinerei generaţii, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional în grad de Mare Ofiţer doamnei Nadia Comăneci”, a transmis vineri Administraţia Prezidenţială, potrivit Digi24.

Cea mai mare gimnastă a României, Nadia Comăneci, împlineşte anul acesta, pe 12 noiembrie, 60 de ani. Ea a mulţumit tuturor celor care i-au transmis urări pentru ziua de naştere, într-un scurt mesaj în engleză postat pe conturile sale de pe reţelele sociale. 

"Mulţumesc tuturor celor care mi-aţi transmis urări pentru ziua de naştere de astăzi, pe 12 noiembrie. Fac nişte ani, nu neapărat tumbe. Vă mulţumesc din nou. Vă doresc toate cele bune. Să fiţi sănătoşi. Mulţumesc!", a transmis Nadia. 

Nadia Comaneci a intrat definivit în istoria gimnasticii mondiale, după ce a obţinut prima notă de 10 din istoria Jocurilor Olimpice. S-a întâmplat la competiţia din 1976, din Canada. Această performanţă i-a adus şi supranumele de Zeiţa de la Montreal.

Similare
RECOMANDĂRI