Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Imnul României, mixat de Armin van Buuren la UNTOLD! Petrecere până dimineaţă în faţa scenei principale, alături de cel mai iubit DJ din festival

S-a mixat şi s-a dansat până în zorii zilei la UNTOLD! 7 ore, fără oprire, Armin van Buuren, invitatul principal al celei de-a doua zile, a întreţinut atmosfera magică de pe Cluj Arena. Dimineaţă, la primele ore, peste 10 mii de oameni încă se aflau în faţa scenei principale, alături de cel mai iubit DJ de la UNTOLD. Armin a fost plin de surprize şi a mixat chiar şi Imnul României.

Armin van Buuren a promis un show exclusiv pentru ediţia aniversară a festivalului UNTOLD şi s-a ţinut de cuvânt!

DJ-ul olandez şi-a făcut intrarea pe scenă alături de Opera simfonică. Împreună au interpretat fragmente din Imnul României.

Armin a spus că iubeşte România şi pentru el fiecare ediţie a festivalului Untold este o nouă provocare.

Armin van Buuren: "Pentru mine este ca finala Champions League şi nu vreau să discut despre finala de anul viitor. Vreau doar să ştiţi că iau foarte în serios ce am de făcut şi ştiu că aşteptările sunt foarte mari, mai ales cu toţi ceilalţi artişti extraordinari care sunt aici".

Pentru că este cel mai iubit artist de la UNTOLD, Armin a fost cel care a creat imnul oficial al festivalului, intitulat "Something Real". Părţi din videoclipul noii piese au fost filmate chiar pe Cluj Arena.

În fiecare an, Armin nu a mai ţinut cont de program şi a mixat cât i-a cerut publicul. La fel s-a întâmplat şi acum, când peste 10 mii de oameni au rămas peste 7 ore, chiar şi în ploaie, pentru a se distra pe ritmurile DJ-ului olandez.

Festivalul UNTOLD continuă până duminică.

Sâmbătă seară, pe scena principală vor urca Danny Avila şi Don Diablo, iar duminică Robbie Williams şi DJ-ul numărul 1 în lume, Martin Garrix.

Similare
RECOMANDĂRI