FOTO. Trei artiste din Cluj reinterpretează IA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FOTO. Trei artiste din Cluj reinterpretează IA

Expoziţia MĂIASTRA, ediţia a VI-a, deschisă în perioada 5 iulie - 8 septembrie la Galeria Galateca din Bucureşti, reinterpretează tematica identitară dintr-o nouă perspectivă. Trei artiste din Cluj, câstigătoare ale apelului de proiecte IA – Altfel, aparţin unor diferite categorii artistice şi propun un concept original.

Instalaţia MĂIASTRA. IA-Altfel/EA-Altfel cuprinde lucrări de pictură, sculptură, în tehnică mixtă, fier şi sticlă. Ioana Olahuţ, Elena Ilash şi Alexandra Mureşan sunt câştigătoarele apelului de proiecte lansat de Galeria Galateca în acest an pentru conceptul MĂIASTRA. A şasea ediţie a manifestării s-a dorit a fi o abordare dintr-o perspectivă diferită, care să completeze conceptele create de Galeria Galateca până acum, informează icr.ro.

Galateca organizează acest proiect în colaborare cu Neo Art, IMDD, Institutul Cultural Român şi Uniunea Artiştilor Plastici din România, cu titlul IA-ALTFEL, în perioada 5 iulie - 8 septembrie 2018.

Programul Măiastra – Povestea nespusă a iei” aduce în centrul atenţiei ia că simbol identitar şi obiect de artă. Iniţiat de Galeria Galateca in anul 2013, programul a generat zeci de proiecte şi expoziţii în ţară şi în străinătate, adunând laolaltă zici de artişti, designeri, curatori, bazându-se pe recuperarea identitară.Similare
RECOMANDĂRI