Fostul premier al României Victor Ponta anunţă un nou proiect politic
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fostul premier al României Victor Ponta anunţă un nou proiect politic

Deputatul Victor Ponta a anunţat, vineri, că în următoarele zile va prezenta noul său proiect politic şi a subliniat că nu este dispus să ajungă la vreun compromis cu şeful PSD, Liviu Dragnea.

„În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic — n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte şi domnul Grindeanu. După cum ştiţi, domnia sa va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul şi sunt foarte mulţumit că fac ceva de care să nu îmi fie ruşine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este şi o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac şi nu are nicio funcţie cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres

Ponta a menţionat că „nu există altă opoziţie” în afară de el.

„Dacă sunt proiecte bune, le susţin. Dacă sunt proiecte proaste, o să fac opoziţie, pentru că nu există altă opoziţie în afară de mine. Doar nu vă aşteptaţi la PNL să facă opoziţie. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu acel fond de investiţii. Dacă-l facem pentru România, îl susţin, dacă-l facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte ţări, sunt contra. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt şi doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost, m-am uitat pe cifre şi este prima dată, din câte ştiu eu, când nu se face rectificare bugetară şi m-am uitat sunt 16 miliarde cheltuieli mai multe şi un miliard încasări mai puţine. Asta înseamnă că lucrurile merg prost. Repet, ca om independent, nu mă mai ţine partidul să nu spun anumite lucruri şi pentru că nu există opoziţie am să vorbesc eu", a mai spus Victor Ponta.

Similare