Dacian Cioloş a fost ales liderul grupului Renew Europe, din Parlamentul European
Vizualizari:

Dacian Cioloş a fost ales liderul grupului Renew Europe, din Parlamentul European

Fostul premier român, Dacian Cioloş a fost ales lider al noului grup liberal din Parlamentul European, numit „Renew Europe” care reuneşte forţe de centru, liberale şi progresiste: partidele din fostul ALDE, partidul „En Marche” al preşedintelui francez, Emmanuel Macron şi partidul Ciudadanos din Spania, alături de Alianţa 2020 din România.

„Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru. Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forţelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles şi în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată ţara.

Acum trecem la pasul următor şi începem construcţia politică internă prin care să le oferim cetăţenilor români un viitor aşa cum îl merită”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Similare
RECOMANDĂRI