Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cresc emoţiile pentru Eurovision! Miercuri seară, votul juriului, într-un show care nu este televizat. Lista cu numerele de telefon la care puteţi vota România joi seară, în a doua semifinală!

Cresc emoţiile pentru reprezentanta României la Eurovision! Joi seară, Ester Peony va intra în concurs cu numărul 6! Ca să se califice în marea finală de pe 18 mai, Ester are nevoie de voturile românilor din străinătate. Miercuri seară, reprezentanta României cântă pentru juriu.

Ester Peony şi echipa se pregătesc pentru jurizare. Show-ul va începe la ora 22.00, dar nu este televizat.

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision: "Pentru asta am muncit atâta vreme şi avem încredere în noi şi România o să fie bine. Oamenii să se aştepte la emoţie,  că, până la urmă, asta vrem să transmitem, emoţie, celor care se uită la noi şi să reuşim să le transmitem fix acea emoţie pe care şi noi o simţim de fiecare dată când urcăm pe scenă".

Foarte atent la detalii, regizorul show-ului, Petre Năstase, a schimbat câteva dintre cadrele care compun spectacolul.

Petre Năstase, regizor: "Eu mai am de corectat 7 cadre (…) Aştept cu nerăbdare să văd dacă se vor implementa toate dorinţele noastre, aşa cum le-am scris în scenariul show-ului. Echipa de aici bineînţeles că are ultimul cuvant. Iar cel mai important lucru în această seară este solista noastră şi ea trebuie să fie în formă".

Ca să se califice în marea finală de pe 18 mai, Ester Peony are nevoie de voturile românilor din ţările care vor fi în a doua semifinală, plus ţările finaliste.

Lista cu numerele de telefon la care puteţi vota 06 

Similare
RECOMANDĂRI