Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Concert extraordinar la Ateneul Român, la finalul mandatului României la Consiliul UE

Concert de gală în Bucureşti, la finalul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Totul a fost organizat minuţios pentru evenimentul găzduit de Ateneul Român.

Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene s-a încheiat simbolic cu o fotografie de familie, pe scările din foaierul Ateneului Român, şi în aplauze.

La Ateneu a fost un concert extraordinar, susţinut de Orchestra Naţională de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.

Invitaţi au fost toţi cei care au muncit în cele 6 luni la exercitarea mandatului României la Consiliul UE, experţi din Guvern, din MAE sau din ambasade.

România a abordat mandatul la preşedinţia Consiliului UE, înainte de orice, ca pe o misiune în slujba cetăţenilor europeni, a declarat Viorica Dăncilă, prezentă la eveniment.

"Am obţinut ce ne-am propus, am dovedit eficienţă, performanţă, echilibru şi am oferit una dintre cele mai apreciate preşedinţii la nivel european. Am demonstrat că România a abordat acest mandat, înainte de orice, ca pe o misiune în slujba cetăţenilor europeni. Am construit toate acţiunile noastre în jurul conceptului de coeziune", a declarat premierul la Ateneul Român.

Similare
RECOMANDĂRI