Americanii sunt fascinaţi de Delta Dunării. 27 de reprezentanţi ai unor importanţi touroperatori din SUA vin în România
Sursa foto:Wall-Street.ro Vizualizari:

Americanii sunt fascinaţi de Delta Dunării. 27 de reprezentanţi ai unor importanţi touroperatori din SUA vin în România

27 de reprezentanţi ai unor importanţi touroperatori din SUA (agenţi de turism, manageri şi proprietari) au fost invitaţi în România, pentru luna mai, de către, Invitation România, touroperator român specializat pe incoming. Acţiunea se încadrează în politicile de promovare a tematicilor produsului turistic românesc, derulate de către Invitation.  

Dintre aceştia, 7 touroperatori americani se vor familiariza cu produsul Delta Dunării, încă inedit pentru multe pieţe externe. Delta Dunării va fi promovată de către Invitation Romania în SUA în cadrul unui concept activ ecologic, adaptat la o clientelă de vârstă medie şi de peste 60 de ani. Acţiunea se va termina în Tulcea, printr-o conferinţă de presă care va evalua serviciile şi infrastructura produsului Delta Dunării pentru turiştii americani.
 
"Acest proiect a fost precedat, în prima parte a anului, de infotripuri dedicate pieţelor flamandă, franceză şi germană. De asemenea, în iunie vom derula un proiect inedit de promovare către reţelele noastre internaţionale ", subliniază Gheorghe Fodoreanu, preşedintele Invitation Romania.
 
Potrivit lui Gheorghe Fodoreanu, aceste iniţiative private sunt în măsură să înlocuiască lipsa prezenţei oricărui suport de promovare a turismului românesc, după închiderea birourilor de promovare turistică, măsură care a fost luată anul trecut.
Similare
RECOMANDĂRI