Agenţii de turism din China, în vizită în România. Turoperatorii „au fost încântaţi de Peleş, Bran şi celelate locuri minunate”
Sursa foto:Ministerul Turismului/Facebook Vizualizari:

Agenţii de turism din China, în vizită în România. Turoperatorii „au fost încântaţi de Peleş, Bran şi celelate locuri minunate”

Reprezentanţii unor importante agenţii de turism din China participă, în această perioadă, la o vizită de informare în România. În cadrul acestui infotrip organizat de ministerul Turismului, 11 turoperatori au vizitat obiective din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Alba şi Timişoara. Vizita de documentare are loc în contextul anului UE-China şi a fost realizată cu sprijinul European Travel Commission.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să introducem România pe lista de interes a unor importanţi turoperatori chinezi. Sunt convins că, odată întorşi la ei acasă, în Shanghai, Beijing şi în alte centre importante din China, ei vor reuşi să contribuie la creşterea numărului de turişti chinezi în România.  Au fost de-a dreptul încântaţi de muzeul Astra din Sibiu, de cetatea din Alba, de Peleş, de Bran şi de toate celelalte locuri minunate pe care le-au vizitat”, a fost mesajul transmis de ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Reprezentanţii agenţiilor din China au vizitat Palatul Parlamentului din Capitală, muzeele Astra şi Brukenthal din Sibiu, castelele Peleş şi Bran, cetatea Alba, centrul Braşovului şi alte obiective reprezentantive.

Infotripul organizat, în perioada 21 – 25 octombrie, de Ministerul Turismului, face parte dintr-o amplă campanie de creştere a notorietăţii României ca destinaţie turistică. Pe lângă aceste vizite de documentare, ministerul a organizat, de la începutul anului, alte 6 infotripuri la care au participat jurnalişti străini, în contextul promovării României odată cu preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019.
Similare
RECOMANDĂRI