A doua semifinală Eurovision 2018 se desfăşoară duminică, la Teatrul Naţional din Timişoara
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A doua semifinală Eurovision 2018 se desfăşoară duminică, la Teatrul Naţional din Timişoara

Al doilea show din semifinala Eurovision 2018 se desfăşoară duminică, la Teatrul Naţional din Timişoara. Organizatorii au pregătit multe surprize şi promit un spectacol care nu trebuie ratat. Sloganul sub care se desfăşoară, în anul Centenarului, selecţia Naţională Eurovision, este: Eurovision uneşte România!

Pregătirile pentru al doilea show din Selecţia Naţională Eurovision au început în Sala 2 a Teatrului Naţional din Timişoara.

Prezentatorii spectacolului, Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu sunt deja acolo, pregătiţi să-i încurajeze pe următorii 12 concurenţi.

Actriţa Diana Dumitrescu, prezentatoarea Eurovision 2018, a vorbit în emisiunea Perfect Imperfect despre pregătirile pentru spectacolul de duminică dar şi despre misiunea prezentatorilor.

Noi îndemnăm oamenii, inclusiv pe cei din Timişoara, care şi-ar dori să fie acolo în sală, să rămână acasă şi să vadă la televizor pentru că nu va fi gândit ca un spectacol pentru o sală de teatru sau o sală de spectacole. El este gândit ca un show de televiziune, atunci imaginile pe care noi le vom da acasă vor fi mult mai spectaculoase, a spus Diana Dumitrescu.

Similare
RECOMANDĂRI