Ion Chicu, către agenţii care cumpără miez de nucă de la persoane fizice: Să nu încerce să manipuleze, v-am făcut „viaţa mai simplă”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ion Chicu, către agenţii care cumpără miez de nucă de la persoane fizice: Să nu încerce să manipuleze, v-am făcut „viaţa mai simplă”

Regimul simplificat de întocmire a documentelor aferente achiziţiilor de produse agricole de la persoane fizice, în special nuci şi miez de nucă, a intrat în vigoare.

Cu aceasă ocazie, premirerul Ion Chicu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj, prin care atenţionează agenţii de achiziţii „să nu încerce să manipuleze”.

„Previn agenţii de achizţii să nu încerce să manipuleze, că această modificare are impact negativ asupra preţurilor de achizitii. V-am făcut ”viaţa mai simplă”, ca să nu completaţi mii de acte de achiziţie, dar dacă vor fi speculaţii legate de această simplificare de procedură - vom acţiona cu toată fermitatea. Succes în afaceri!”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

De menţionat că regimul fiscal simplificat pentru colectorii de produse agricole, în special nuci şi fructe, presupune un regim fiscal special de înregistrare şi activitate pentru persoanele fizice care doresc să desfăşoare activitate în domeniul achiziţiilor produselor agricole de la cetăţeni cu predarea ulterioară a acestora în folosul agenţilor economici.

Similare
RECOMANDĂRI