Igor Dodon şi-a numit în funcţie un nou consilier, care va fi şi secretarul Consiliului Suprem de Securitate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon şi-a numit în funcţie un nou consilier, care va fi şi secretarul Consiliului Suprem de Securitate

Igor Dodon a semnat astăzi decretul de numire în funcţie a lui Victor Gaiciuc în funcţia de consilier al Preşedintelui Republicii Moldova în domeniul apărării şi securităţii naţionale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

„Consider că Victor Gaiciuc are o experienţă temeinică în organele securităţii statului, a deţinut funcţii de conducere, manifestând profesionalism inclusiv în calitate de ministru al apărării. Domnul Gaiciuc se remarcă şi prin bogata sa activitate diplomatică, ca Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul Belgiei şi ca Reprezentant al Republicii Moldova la NATO”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook. 

De menţionat că Victor Gaiciuc a fost ales în funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, după ce a candidat pe listele PSRM la alegerile parlamentare din februarie 2019. De altfel, presa scrie că Victor Gaiciuc ar fi tatăl finului lui Igor Dodon.

Şeful statului a mai anunţat că pentru săptămâna curentă s-a stabilit să fie organizată şedinţa Consiliului Suprem de Securitate.

Similare
RECOMANDĂRI