Victoria Bucătaru se alătură echipei TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Victoria Bucătaru se alătură echipei TVR MOLDOVA

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Politică Externă, Victoria Bucătaru, se alătură echipei TVR MOLDOVA. Din 10 aprilie, Victoria Bucătaru va modera, în zilele de luni şi marţi, principalul talk-show, Punctul pe Azi.

Alături de invitaţii săi, Victoria Bucătaru va dezbate cele mai importante evenimente ale zilei şi va oferi comentarii obiective la subiectele ce ţin de relaţia Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, politica de securitate şi cea regională.

Victoria Bucătaru face parte din echipa Asociaţiei pentru Politica Externă de 9 ani. Este autoarea mai multor publicaţii privind politica externă şi de securitate a Republicii Moldova, relaţia R. Moldova cu Uniunea Europeană şi politice de securitate regionale. Pe parcursul carierei sale Victoria a colaborat cu mai multe instituţii şi organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale locale, dar şi internaţionale precum Freedom House, Ministerul Austriac al Apărării şi Sportului, Institutul Leton de Afaceri Internaţionale, Universitatea din Tampere şi Universitatea Leipzig.

A avut parte de mai multe instruiri la Academia Diplomatică de la Viena, Institutul Clingendael de la Haga, Centrul Austriac pentru Pace şi Reglementare a Conflictelor. În 2017, Victoria Bucătaru a absolvit programul Marshall Memorial Fellowship al German Marshall Fund din Statele Unite al Americii.

La pupitrul emisiunii în zilele de miercuri şi joi se află jurnalistul Vasile Munteanu. 
Similare
RECOMANDĂRI