Urmăriţi analiza celor mai importante evenimente ale săptămânii la „Conexiuni”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Urmăriţi analiza celor mai importante evenimente ale săptămânii la „Conexiuni”

Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, director executiv al IPRE, Iulian Groza, vor discuta în această seară la „Conexiuni” despre Coreea de Sud şi Coreea de Nord - două ţări cu comportament diferit în pandemia de coronavirus şi despre relaţiile tensionate dintre cele două Corei. Urmăriţi la „Conexiuni” un interviu cu ambasadorul Coreii de Sud pentru Republica Moldova, cu sediul la Kiev, Excelenţa Sa, Kwon-Ki Chang.

De asemenea, aflaţi mai multe despre societatea sud-coreeană şi despre succesul acesteia de la Csibi Magor, care a trăit şi muncit anterior în Coreea de Sud.Greg Scărlătoiu, director executiv la Comitetul pentru Drepturile Omului în Coreea de Nord, cu sediul la Washington, va fi în legătură directă pentru a relata despre situaţia umanitară din Coreea de Nord pe fundal de pandemie, dar şi despre tensiunile pe care le are regimul de la Phenian cu alte state.

La „Conexiuni”, urmăriţi şi analiza celor mai importante evenimente ale săptămânii.

Emisiunea poate fi urmărită începând cu ora 19:00, în direct, la TVR MOLDOVA, la TVR Internaţional, pe site-ul nostru tvrmoldova.md,
Similare
RECOMANDĂRI