"Turismul de weekend. Destinaţia - România", cele mai bune locaţii, la Obiectiv Comun
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

"Turismul de weekend. Destinaţia - România", cele mai bune locaţii, la Obiectiv Comun

Care este oferta turistică a României, campania “România All Inclusive” şi ruta comună cu Republica Moldova aflaţi astăzi în ediţia cu genericul "Turismul de weekend. Destinaţia - România", la Obiectiv Comun.

Practicat în orice sezon, turismul de final de săptămână a fost conceput special pentru persoanele care au tot mai puţin timp liber la dispoziţie. În ultimii ani, călătoriile de acest gen sunt la mare căutare, iar tour-operatorii, pe lângă  obiectivele turismului intern şi-au dezvoltat oferta şi pentru destinaţiile din afara ţării.

Mulţi dintre basarabeni aleg să plece în România, fiind şi o destinaţie bogată în obiective turistice şi peisajelor naturale, mai ulte despre aceste destinaţii veţi afla astăzi de la moderatorul Sandu Scobioala şi invitaţii în platou, Diana Lazăr, vicedirector Proiectul de Competitivitate din Moldova al USAID şi Guvernului Suediei, Sergiu Todorov, director agenţie de turism, axat pe turism de weekend în România, iar prin telefon, Alin Pătru, specialist în turism din România. 

Urmăriţi emisiunea începând cu ora 17:00, LIVE pe Facebook şi pe pagina tvrmoldova.md.  ​
 

Similare
RECOMANDĂRI