Situaţia ţărilor din Balcani, discutată astăzi la „Conexiuni”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Situaţia ţărilor din Balcani, discutată astăzi la „Conexiuni”

Emisiunea de politică externă „Conexiuni” de la TVR MOLDOVA poate fi urmărită începând de astăzi şi pe TVR Internaţional. Subiectul principal al ediţiei din această seară este situaţia ţărilor din Balcani.

Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE vor discuta despre Macedonia de Nord şi Albania, care au primit undă verde din partea Comisiei Europene, pentru a începe negocierile de aderare. Corespondentul TVR la Bruxelles, Lucian Pârvoiu, va intra în legătură directă prin Skype, pentru a oferi mai multe detalii.

Şi situaţia celorlate state din Balcani care încă sunt în linia de aşteptare a Uniunii Europene va fi pusă în discuţie în această seară. Iar expertul în dezvoltare locală, Igor Nedera, stabilit în Bosnia-Herţegovina va vorbi despre designul constituţional al ţărilor sin Balcani şi despre influenţa Rusiei în regiune.

De asemenea, cele mai importante evenimente care au marcat săptămâna internaţională: criza migranţilor de la frontierele Uniunii Europene şi rezultatele „Super Tuesday” din SUA vor fi analizate la „Conexiuni”.

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR Moldova, pe TVR Internaţional, pe tvrmoldova. md şi pe păagina noastră de Facebook, începând cu ora 19:00.
Similare
RECOMANDĂRI