Situaţia din Federaţia Rusă, după demisia guvernului şi schimbările propuse de Putin în Constituţie, astăzi la CONEXIUNI.
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Situaţia din Federaţia Rusă, după demisia guvernului şi schimbările propuse de Putin în Constituţie, astăzi la CONEXIUNI.

Astăzi, la „Conexiuni”, Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza, discută despre situaţia din Federaţia Rusă, după demisia guvernului şi schimbările propuse de preşedintele Putin la Constituţie.

Ce se ascunde în spatele acestor răsturnări de situaţie din Federaţia Rusă şi cine va beneficia cu adevărat de pe urma lor sunt doar câteva întrebări la care vor răspunde moderatorii alături de invitatul emisiunii,  fostul ambasador al R. Moldova la Moscova, Anatol Ţăranu.

Prin Skype, de la Bucureşti, va interveni analistul şi politologul Armand Goşu, care va încerca să explice tendinţele expansioniste ale Rusiei.
Şi relaţiile dintre Moscova şi Kiev, după escaladarea din această săptămână a conflictului din estul Ucrainei, vor fi analizate în ediţia de astăzi a emisiunii. Iar expertul Centrului de Studii ale Armatei, Conversiunii şi Dezarmării din Ucraina, Anton Mikhnenko, vine cu viziune din Ucraina asupra acestui subiect.

Puteţi urmări emisiunea pe tvrmoldova.md sau LIVE pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA, începând cu ora 19:00.
 
Similare
RECOMANDĂRI