Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Renumitul serial italian “Onoare şi respect” revine la TVR MOLDOVA

Aventura cinematografică în care onoarea şi respectul dau lecţii de viaţă revine la TVR MOLDOVA. Serialul italian “Onoare şi respect”, un film de excepţie în care riscul şi dragostea alimentează pasiunea, poate fi urmărit la micile ecrane începând cu 20 aprilie.

Unul dintre cei mai admiraţi actori italieni, Gabriel Garko, în rolul unui şef mafiot, va avea de depăşit provocări riscante. Numele eroului său este Tonio Fortebracci, un tânăr inteligent şi impetuos, care vrea să cucerească lumea. Ce-i drept, cu mult mai multă uşurinţă cucereşte inimile femeilor.

Actorul Gabriel Garko a debutat în anii `90, dar notorietatea şi succesul au venit cu adevărat în 2006, când a obţinut rolul principal în serialul „Onoare si respect”. Acest proiect i-a oferit şansa să joace cu renumiţi actori italieni precum Serena Autieri, Cosima Coppola, Laura Torrisi, Luigi Maria Burruano, dar şi faimoşi actori americani precum Eric Anthony Roberts şi Bo Derek.

În vârstă de 46 de ani, Garko, pe numele său real Dario Oliviero, este printre cei mai în vogă artişti din Italia. În 2016, românii l-au remarcat alături de actriţa Mădălina Ghenea, prezentând Festivalul de la Sanremo.

În ultimul capitol al serialului “Onoare şi respect”, povestea fulminantă a lui Tonio Fortebracci devine şi mai captivantă. Răzbunarea şi lupta pentru supravieţuire capătă noi valenţe, iar suspansul şi imprevizibilul vor doza adrenalina din sânge. 

În ultimul sezon al dramei siciliene “Onoare şi respect”, Gabriel Garko joacă alături de Daria Baykalova, Delia Duran, Bruno Eyron şi alţii. Destinul familiei Fortebracci este marcat de grele încercări, eroul principal, Tonio Fortebracci, ajungând pe mâna duşmanilor săi.

Nu rataţi un film regizat profesionist, cu actori de excepţie, produs în anul trecut! O poveste care te aruncă în realitatea anilor 60 din Italia, te transpune în atmosfera acelor vremuri, te intrigă prin dinamică şi te provoacă să fii complice la trăirile actorilor. Saga Familiei Fortebracci, un serial renumit în Italia, care a căpătat popularitate şi la nivel internaţional.

Urmăriţi la TVR MOLDOVA, serialul “Onoare şi respect”, în fiecare vineri, de la ora 22.00.

Similare