Programe speciale de Crăciun, la TVR Moldova 
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Programe speciale de Crăciun, la TVR Moldova 

Spectacole, concerte, ediţii speciale ale emisiunilor îndrăgite, transmisiuni directe de la Bucureşti şi Vatican sunt doar câteva dintre surprizele programului de Crăciun.

Petrecem Ajunul de Crăciun alături de românii din ţară şi din întreaga lume urmărind,  de la 21.10, în transmisiune directă concertul extraordinar„Silent Night”, desfăşurat pe scena Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Programul ne va încânta cu cântece de Crăciun din repertoriul internaţional şi colinde româneşti, reinterpretate într-un stil original de îndrăgiţi artişti români din diferite zone muzicale. Într-o seară de poveste, Orchestra Simfonică Bucureşti şi Big Band-ul Radio- dirijor Andrei Tudor, Grupul vocal „Acapella”, Corul de copii „Sunetul Muzicii” şi îndrăgiţii interpreţi: Loredana, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Paula Seling, Irina Baianţ, Marcel Pavel, Vlad Miriţă, Andrei Lazăr, Ionuţ Ungureanu şi Aurelian Temişan ne vor introduce în atmosfera Târgului de Crăciun Bucureşti.
 
Miercuri, în prima zi de Crăciun, de la ora 12.40, primim mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc, la TVR MOLDOVA, în direct din Piaţa San Pietro de la Vatican. Tot miercuri, de la 13.35, debutează un nou sezon al emisiunii România veritabilă, cu noi poveşti excepţionale şi oameni de valoare. Cele patru ediţii sunt programate zilnic, de miercuri până sâmbătă, de la 13.30. Şi Iuliana Marciuc a pregătit o ediţie specială de sărbătoare a emisiunii Destine ca-n filme, încărcată de emoţie, daruri, colinde şi bucurii. De la 17.05, ”Colindăm colinda noastră...” într-o minunată poveste ilustrată a colindelor şi obiceiurilor româneşti de Crăciun şi de Anul Nou, de pe vremea când iarna era grea şi omătul mare, iar de la 19.00, Virgil Ianţu aduce o ediţie specială a concursului Câştigă România! Trei vedete: Sore, Paul Ipate şi Octavian Strunilă se vor „duela” în cunoştinţe de cultură generală pentru a ajuta 60 de copii cu situaţie materială grea. De la ora 21.00, Iuliana Tudor prezintă Semifinala „Vedeta populară”, o călătorie muzicală prin toate zonele României. Într-un show de trei ore, călătorim prin toate regiunile ţării împreună cu cei mai talentaţi concurenţi ai sezonului patru Vedeta populară, cu colinde româneşti autentice şi cu muzica minorităţilor.
 
Joi, a doua zi de Crăciun, primim în case cele mai frumoase colinde şi spectacole de suflet. De la ora 11.30, ne bucurăm de concertul de Crăciun Winter Delights  - Vis de iarnă, de la 17,00 ascultăm ”Colinde şi Cântece din Ardeal”, iar de la ora 21.00, Paula Seling oferă, şi în acest an, tradiţionalul său concert de suflet Colindar – eveniment caritabil de colinde. Încheiem cea de a doua zi de Crăciun cu un alt program muzical deosebit, urmărind de la ora 23.00 concertul  aniversar Voltaj - Ca la 20 de ani, cu invitaţi speciali: Loredana Groza, Cornel Ilie şi Carla Stefani.
 
Vineri, 27 decembrie, de la 11.30, Carmen Târnoveanu vă invită să urmăriţi o ediţie specială a emisiunii Dăruieşte Românie! Seara este dedicată filmului de comedie: Toamna bobocilor, prima parte din trilogia regizorului Mircea Moldovan. Urmăriţi toate cele trei filme ale seriei “Bobocilor”- vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 22.00.
Similare
RECOMANDĂRI