Preşedintele PPDA, Andrei Năstase, la Punctul pe AZi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Preşedintele PPDA, Andrei Năstase, la Punctul pe AZi

Liderul Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”, Andrei Năstase este desemnat candidat de formaţiunea sa la alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, cu numărul doi în buletinul de vot.

Invitatul jurnalistului Vasile Munteanu se va referi la situaţia politică incertă în condiţiile în care în Legislativ nu există o majoritate parlamentară, la disensiunile între partidele de dreapta, la politica externă considerată de preşedintele Igor Dodon “echilibrată”, etc.

Andrei Năstase este avocat, activist civic şi politician, membru-fondator şi lider al Platformei Civice Demnitate şi Adevăr în 2015, preşedinte şi membru-fondator al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”. La alegerile locale din 2018, Andrei Năstase a câştigat fotoliul de primar al Chişinăului, dar alegerile au fost declarate nule pe motivul încălcărilor admise de ambii candidaţi, care au făcut agitaţie electorală în ziua alegerilor.

În 2019, Andrei Năstase a pierdut alegerile locale. Tot în 2019, a fost viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Interne al Republicii Moldova în Guvernul Maia Sandu, demis prin moţiune de cenzură.

Puteţi urmări emisiunea LIVE pe tvrmoldova.md sau pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA, începând cu ora 19:00. 
 
Similare
RECOMANDĂRI