Potenţialul tehnologic inovativ regional, astăzi la „Obiectiv Comun”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Potenţialul tehnologic inovativ regional, astăzi la „Obiectiv Comun”

Dezvoltarea centrelor de transfer tehnologic şi inovare devine o necesitate, mai ales în aceste vremuri. Un Centru de Inovare şi Transfer Tehnologic urmează să fie construit la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo“ din Bălţi. Despre potenţialul tehnologic inovativ în regiunea de nord a Republicii Moldova vor discuta invitaţii emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.

Un alt subiect abordat se referă la scalarea modelelor economice din cadrul centrelor de inovare din România şi Europa şi felul în care pot fi implicaţi actorii din mediul de afaceri, mediul public, mediul universitar şi de cercetare, mediul non-guvernamental, pentru a valorifica potenţialul inovativ regional şi naţional.
 
Invitaţii emisiunii Obiectiv Comun sunt preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltarea Comunicaţiilor Electronice şi Tehnologiilor Inovaţionale, ION BODRUG; prorectorul Universităţii de Stat ,,Alecu Russo" din Bălţi, VALENTINA PRIŢCAN şi preşedintele Comisiei Speciale a Parlamentului European pentru Inteligenţă Artificială în Era Digitală, DRAGOŞ TUDORACHE.

Emisiunea poate fi urmărită în direct de la ora 17:00 pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md.
 
Similare
RECOMANDĂRI