OBIECTIV COMUN, un nou sezon la TVR MOLDOVA. Rezilienţa sistemului de sănătate în valul IV al pandemiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

OBIECTIV COMUN, un nou sezon la TVR MOLDOVA. Rezilienţa sistemului de sănătate în valul IV al pandemiei

Obiectiv Comun începe un nou sezon la TVR MOLDOVA. Cea mai mare preocupare a momentului, pe plan mondial, este pericolul valului patru al pandemiei de COVID-19. Perioada de vară a fost un mic moment de respiro pentru sistemele de sănătate.

Chiar dacă, în această perioadă, s-a încercat fortificarea campaniilor de vaccinare, a fost reiterată importanţa comportamentului public şi a măsurilor epidemiologice, experţii susţin că finalul pandemiei rămâne a fi departe, mai ales din cauza variantelor mutante. Rezilienţa sistemelor de sănătate în faţa valului patru al pandemiei, lecţiile oferite de etapele anterioare şi soluţiile actuale sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.

Invitaţii ediţiei sunt: MARCEL ABRAŞ, prorector probleme sociale Universitatea de Stat şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”; SVETLANA NICOLESCU, secretar de stat Ministerul Sănătăţii; BEATRICE MAHLER, manager Institutul „Marius Nasta” din Bucureşti; TUDOR TOMA, medic pneumolog Marea Britanie. Producător şi moderator – Elena Guţu.

Emisiunea Obiectiv Comun începe la ora 17.00 şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook

Similare
RECOMANDĂRI